Vi är ett litet familjeföretag och vi har haft husdjurs välbefinnande i fokus ända sedan starten i början av 1990-talet. Då hette vi Jipotimas och var bland de första i Sverige att införa BARF (Biologiskt Anpassad Rå Föda) och en ren naturlig kosthållning för hundar, katter och iller. Namnet Jipotimas är baserat på familjens namn, dvs de två första bokstäverna i våra förnamn Jill, PO, Tina, Markus. Jill är uppväxt med boxer och har fött upp knappt 40 kullar. Flera av hundarna har tävlat på SM och VM, även i hög ålder. Detta kräver friska individer. Maten och tillskotten har gett dem de bästa förutsättningarna till detta.

Efter 30 år av att producera den bästa BARF-maten kommer vi nu att koncentrera oss på att tillverka de bästa kosttillskotten. Vi byter också namn till ErgoPet i samband med omläggningen.

De kosttillskott vi har tagit fram och utvecklat under åren är baserade på egen och andras forskning. Både gammal och ny forskning visar till exempel att många örter, kryddor och växter kan hjälpa immunförsvaret och stärka kroppen vid olika sjukdomstillstånd och även hjälpa i förebyggande syfte. Därför har vi tagit fram det vi kallar för CELLSTYRKA. Flera andra kan hjälpa till att stärka levern och njurarnas funktion och även de boosta immunförsvaret. De finns i GREENS. Det sista kosttillskottet som är KANINMAGE hålla magar och tarmar i god trim, både förebyggande och akut. Vi har också tagit fram en grönsaksblandning som kan användas som tillskott till maten. Den är lätt att använda, förvara och ta med på resor. Vi har döpt den till NATURMIX.

Läs mer om alla kosttillskotten på hemsidans informationsblad.