search

Cellstyrka

127,20 kr

Helt naturligt kosttillskott till hund, katt och iller.

Denna kombination av ekologiskt odlade ingredienser har vi utarbetat baserat på forskning och egna tester. De är speciellt utvalda för sina fantastiska egenskaper i att hjälpa kroppen och immunför-svaret och ge en god funktion på cellnivå.

1-2 kapslar per 10 kg kan ges direkt i munnen, i maten eller i en godis 


75 st kapslar/påse.

Kvantitet

Kosttillskott till hund, katt och iller.
75 st kapslar i påse.

Kapseln är gjord av gelatin. Den är ätlig och löses snabbt upp och är helt naturlig. Den kan ges i munnen, i maten eller i en godisbit,

1-2 kapslar per dag för djur upp till 10 kg
1-3 kapslar per dag för djur upp till 20 kg
2-4 kapslar per dag för djur upp till 30 kg
2-5 kapslar per dag för djur över 30 kg

Kombinationen har vi utarbetat med stöd av egna tester och andras forskning.

Gurkmeja och ingefära har antiinflammatoriska egenskaper.

Rödklöver innehåller genistein, som kan svälta tumörer och bromsa spridning. Den är både antibakteriell och antiinflammatorisk.

Ringblomma är antiseptisk, svampdödande, inflammations- och infektionshämmande. Bra mot magsår, tarminflammationer, stress, oro och sömnsvårigheter.

Chili (capsaicin)är bra för ämnesomsättningen, ökar förbränningen och hjälper mot bl a blodproppar. Forskare har höga förhoppningar om vad chili kan göra sjukdomsförebyggande.

Vitkål är fullt av nyttiga bakterier som tarmen gillar. Den är också gynnsam i förebyggande syfte och kan lindra smärta i lederna. Vitkål innehåller: C och K-vitamin, folsyra, kalium och har ett orac värde på 510.

Grönkål innehåller bl a vitaminerna A, C, B9, och E. Den är också rik på , folsyra, kalium och magnesium. Den har ett orac värde på 1 770.

1918 objekt
chat Kommentarer (0)