search

Cellstyrka

119,20 kr

Kosttillskott till hund, katt och iller.

Speciellt framtaget för att främja immunförsvaret och ge en god funktion på cellnivå. Kombinationen har vi utarbetat med stöd av egna tester och andras forskning.

75 st kapslar/påse.

Kvantitet

Kosttillskott till hund, katt och iller.
75 st kapslar i påse.

Kapseln är gjord av gelatin. Den är ätlig och löses snabbt upp och är helt naturlig. Den kan ges i munnen, i maten eller i en godisbit,

1-2 kapslar per dag för djur upp till 10 kg
1-3 kapslar per dag för djur upp till 20 kg
2-4 kapslar per dag för djur upp till 30 kg
2-5 kapslar per dag för djur över 30 kg

Kombinationen har vi utarbetat med stöd av egna tester och andras forskning.

Gurkmeja och ingefära har antiinflammatoriska egenskaper.

Rödklöver innehåller genistein, som kan svälta tumörer och bromsa spridning. Den är både antibakteriell och antiinflammatorisk.

Ringblomma är antiseptisk, svampdödande, inflammations- och infektionshämmande. Bra mot magsår, tarminflammationer, stress, oro och sömnsvårigheter.

Chili (capsaicin)är bra för ämnesomsättningen, ökar förbränningen och hjälper mot bl a blodproppar. Forskare har höga förhoppningar om vad chili kan göra sjukdomsförebyggande.

Vitkål är fullt av nyttiga bakterier som tarmen gillar. Den är också gynnsam i förebyggande syfte och kan lindra smärta i lederna. Vitkål innehåller: C och K-vitamin, folsyra, kalium och har ett orac värde på 510.

Grönkål innehåller bl a vitaminerna A, C, B9, och E. Den är också rik på , folsyra, kalium och magnesium. Den har ett orac värde på 1 770.

348 objekt
chat Kommentarer (0)