search

Greens

127,20 kr

Helt naturligt kosttillskott till hund, katt och iller.

GREENS är en växtbaserad vitamin- och mineralblandning, ett superfood. Vi använder bara ekologiskt odlade, eller viltplockade ingredienser av högsta kvalitet.
Vitaminerna och mineralerna tas lätt upp av kroppen och den är helt säker att inta i stora mängder.
GREENS kan hjälpa till att återuppbygga den mag- och tarmflora som kan ha försämrats på grund av dålig näring eller mediciner som t ex antibiotika. När du börjat ge GREENS kommer du att märka många förbättringar i hur din hund, katt eller iller mår och ser ut. GREENS är ett utmärkt komplement till en balanserad kost.

1-2 kapslar per 10 kg.

75 st kapslar/påse.

Kvantitet

Kosttillskott till hund, katt och iller.
75 st kapslar/påse.

Kapseln är gjord av gelatin. Den är ätlig och löses snabbt upp och är helt naturlig. Den kan ges i munnen, i maten eller i en godisbit,

1 kapsel för djur upp till 10 kg
1-2 kapslar för djur upp till 20 kg
2-3 kapslar för djur upp till 30 kg
3-4 kapslar för djur över 30 kg

GREENS är en vegetabiliskt superfood. Vi använder bara ekologiskt odlade, eller viltplockade ingredienser av högsta kvalitet.
Vitaminerna och mineralerna tas lätt upp av kroppen och den är helt säker att inta i stora mängder.
GREENS kan hjälpa till att återuppbygga den mag- och tarmflora som kan ha försämrats på grund av dålig näring eller mediciner som t ex antibiotika.
När du börjat ge GREENS kommer du att märka många förbättringar i hur din hund, katt eller iller mår och ser ut.

Spirulina och Chlorella är alger som är fulla av näringsämnen. Spirulina har dessutom 12 gånger mer smältbart protein per viktenhet än rött kött, medan 50g chlorella har mer kalcium än 50g mjölk. Alfalfa, Korngräs och Vetegräs är fulla av vitaminer och mineraler. Kelp är ett sjögräs som har använts i århundraden för att bota många krämpor. Det är också antireumatiskt och antiinflammatoriskt. Kelp kan hjälpa till att balansera sköldkörteln och innehåller 20 viktiga aminosyror.
Pärlmossa är en havsgrönsak (alg) som kan hjälpa till att bekämpa luftvägsinfektioner och har såväl antimikrobiella som antivirala effekter. Pärlmossa är också mycket effektiv mot matsmältningsproblem och stärker även klor och hår. Nyponpulver och Brännässla.

innehåll:

 • Koenzym Q10 (ubikinon)
 • Omega-3-fettsyror
 • GLA (gamma-linolensyra)
 • Glykosaminglykan
 • Klorofyll and Xantofyll
 • ALA (alfa-linolensyra)
 • SOD (Superoxiddismutas)
 • B-vitaminer, inklusive B-12, pantotensyra, kolin, folsyra och andra.
 • A-vitamin (betakaroten), C, D, E och andra.
 • En mängd mineraler och mikromineraler, inklusive bl a. kalcium, magnesium, zink, kalium, jod, selen, kisel, silver, svavel, järn, bor, krom, kobolt, koppar, mangan, molybden, nickel och vanadin.
 • Enzymer och aminosyror.

2707 objekt
chat Kommentarer (0)